Minina kuhinja

četvrtak, 28. studenoga 2019.

Torta gotova za 10 minuta

Sastojci:

- 300 g mljevenog petit keksa ili plazme
- 150 g maslaca
- 500 ml slatkog vrhnja za šlag
- 3 kašike eurokrema
- 100 g čokolade ganaše

Priprema:

Otopiti maslac na pari,u jednu posudu sipati keks ,dodati otopljeni maslac  i sjediniti smjesu.U kalup pripremljenu smjesu rasporediti i ostaviti u frižider na hladjenje dok se filovi pripreme.U veću posudu sipati 250 ml vrhnja i izmiksati ,u izmiksano vrhnje dodati eurokrem i dobro sjediniti.Preostalih 250 ml vrhnja izmiksati .Prvo premazati crni fil ,zatim bijeli i ostaviti 45 minuta na hladjenje.Dok se torta hladi pripremiti ganaše čokoladu tako što ćete je otopiti na pari.Kada se torta ohladila ukrasti je ganaše prelivom.

Prijatno!


Nema komentara:

Objavi komentar